Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Manisa'nın yeni Gaffar Okkan'ı olarak anılıyor

29 Haziran 2024 - 17:07

Manisa'ya geldiği günden beri başarılı çalışmaları ve güler yüzü ile devletin sıcaklığını hissettiren İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 'Manisa'nın yeni Gaffar Okkan'ı' olarak anılmaya başladı.

Kısa sürede içerisinde Zonguldak’ta olduğu gibi Manisa’da da halkın sevgisini kazanan Fahri Aktaş’ın başarısı yerel ve ulusal basına yansıdı.

Manisa'da göreve başlamasıyla birlikte suç oranlarında ciddi düşüş yaşandığı. Polis Haberleri Gazetesi ve Ulusal Haber Sitesi www.polishaberleri.org’un haberine göre; Manisa'nın yeni Gaffar Okkan'ı olarak anılan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, kısa sürede Manisa'da asayişi sağlayarak halkın gönlünde taht kurmayı başardı.

Sıcak ve samimi sohbetiyle Manisalılarla hızlı bir şekilde bütünleşen ve bu süreçte Manisa'da birçok ilke imza atan, Halk tarafından büyük takdir toplayan Aktaş, suçlulara göz açtırmayan kararlı tutumuyla da dikkat çekiyor. Göreve başladığı günden bu yana suç oranlarının hızla düşmesine vesile olan Aktaş, Manisa'nın güvenli ve huzurlu bir şehir olarak anılmasında önemli bir rol oynuyor. Kendi bölgelerinin evladı olarak gördükleri Aktaş, Manisalıların gönlünde derin bir sevgi ve saygı uyandırdı, kentin güvenliği ve refahı için verdiği özverili mücadeleyle halkın sevgisini kazandı.