İZMİR'İ DEHŞETE DÜŞÜREN KATİL! 2 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP 3 KİŞİYİ YARALADI.

03 Eylül 2024 - 00:27

İzmir'in Torbalı ve Karabağlar ilçelerinde 2 kişiyi öldürüp 3 kişiyi yaralayan gaspçı Bülent Şengün, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir'in Torbalı ve Karabağlar ilçelerinde 2 kişiyi öldürüp 3 kişiyi yaralayan gaspçı Bülent Şengün, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Uyuşturucu parası için gasp ve cinayet suçlarını işlediği belirlenen zanlının, daha önce de cinayetten hüküm giydiği öğrenildi. 

İzmir'de 37 yaşındaki Bülent Şengün isimli şahıs, önce bir taksiciyi gasp ederek öldürdü.

Ardından yoldan geçen bir araca binen Şengün, aracın şoförünü de gasp etti. 

Daha sonra bir marketi soyma girişiminde bulunan şahıs, direnen 16 yaşındaki İlayda Algar'ı vurarak ağır yaraladı.

Marketten çıktıktan sonra ATM'den para çeken bir kişiyi de gasp ettikten sonra öldüren katil, polis ekiplerince yakalandı.

*ÜZERİNDE UYUŞTURUCU HAP İLE YAKALANDI*

Saldırganın daha önce de bir benzin istasyonunda pompacının 10 bin lira parasını gasbettiği öğrenildi. Daha sonra Gümüldür istikametine doğru araçla kaçtığı öğrenilen Bülent Şengün, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bülent Şengün'ün üzerinde arama yapılan aramada, 'ecstasy' olarak bilinen 13 uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüphelinin olayları gerçekleştirdiği sırada uyuşturucu madde kullandığı belirlendi.

*TUTUKLANDI*
Gözaltına alınan Bülent Şengün'ün ifadesinde, cezaevindeyken uyuşturucuya bulaştığı, para bulmak için çalıştığı işlerde başarılı olamamasının ardından uyuşturucu parası için gasp ve cinayet suçlarını işlediğini söylediği öne sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen katil, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.